buscar

Grup Mediapro Seus Sevilla

 
 

Informació

Sevilla

Amb seu a Sevilla, Mediasur és una empresa estretament vinculada al territori d’Andalusia, Extremadura i Castella-la Manxa, i dedicada a la creació de productes audiovisuals de qualitat per a exigències molt concretes. Està orientada als serveis de producció audiovisual de tot tipus: esdeveniments esportius, cobertures informatives, congressos, vídeos corporatius; a la creació de continguts propis com programes o documentals de televisió; i a l’assessorament en la comunicació audiovisual.

Serveis

Serveis

Mediasur compta a les seves instal·lacions amb:   -Oficines de 400 m². -Plató de televisió amb control de realització i la possibilitat de realitzar programes a exteriors i en directe. -Sala d’esdeveniments que pot ser utilitzada com a plató de televisió. Dues sales d’edició Avid. Sala de locució. Fins a cinc llocs d’edició amb Avid. -Equipament complet per dur a terme qualsevol tipus de producció audiovisual.

Localització

Localització


Glorieta Fernando Quiñones, sn 41940 Tomares (Sevilla)
+34 918 38 76 68
+34 918 38 76 69
 
© Imagina  Mapa del web // Política de Gestió Ambiental i Energètica // Vols treballar amb nosaltres? // Condicions d'ús
Política de protecció de dades // Codi de conducta // Estratègia fiscal