buscar

Grup Mediapro Seus Media Center

 
 

Informació

Media Center

El centre de producció televisiva Mediacenter és el més modern de l’Amèrica llatina, ja que posseeix tecnologia d’última generació i nous processos de treball digital.   Es troba a la zona nord de la província de Buenos Aires, emplaçat en una finca de 18.000 m², i compta amb una superfície construïda de 5.000 m² i un pàrquing amb capacitat per a 150 automòbils.

Serveis

Serveis

Pioner en el sistema de producció tapeless (sense cinta), integra una redacció digital, 3 platós de televisió, 4 sales de locució, postproducció de vídeo i gràfic, recepció via satèl·lit i distribució de senyals.   Newsroom o redacció digital:   La centralització del flux de dades se centralitza a la sala tècnica. Al mateix temps, tots els processos poden ser controlats des de qualsevol punt del cicle, basats en la tecnologia de xarxes IP. Connectats amb el servidor de dades, els periodistes tenen accés simultani a qualsevol material d’arxiu d’imatge que es trobi via xarxa. Això els permet redactar, editar, visualitzar i catalogar des de qualsevol terminal habilitada, deixant llest el material per a ser emès a l’aire immediatament. El sistema és íntegrament digital, des de la captura fins a l’emissió final. Dins del mateix sistema es troba el sistema Media Asset Management (MAM), un sistema d’arxiu digital que permet emmagatzemar grans volums de dades o 12.000 hores de gravació.   Postproducció de vídeo i gràfica: Les illes d’edició de vídeo també estan connectades amb el servidor de dades per a editar i produir gràfiques d’alta qualitat. El sistema permet actualitzar dades immediatament, una constant en la producció de notícies i esports, treballant simultàniament en l’emissió.

Localització

Localització

Àrees

Àrees

Mediacenter compta amb 3 platós (350, 280 i 160 m²) equipats amb càmeres de televisió digitals (SD i HD) i interconnectats per un control central per a una producció flexible. Disposa de 4 sales de locució amb els seus respectius controls de so que permeten la realització de locucions esportives de forma independent. A cada sala hi poden treballar fins a 3 locutors.

Fotografies


Concepción Arenal 3425
Piso 4to, oficina 45
Buenos Aires, C1427EKA
(5411) 5239 3333
(5411) 5239 3372
 
© Imagina  Mapa del web // Política de Gestió Ambiental i Energètica // Vols treballar amb nosaltres? // Condicions d'ús
Política de protecció de dades // Codi de conducta // Estratègia fiscal