buscar

Grup Mediapro Seus Imagina Centre Audiovisual

 
 

Informació

Imagina Centre Audiovisual

IMAGINA Centre Audiovisual està format pel centre de producció audiovisual i la torre d’oficines, promoguts pel grup IMAGINA i la societat municipal 22@. El centre de producció, que forma part del Parc Barcelona Media, és un lloc per a la producció, la formació i la investigació en l’àmbit audiovisual. Té com a objectiu ser un centre multidisciplinari destinat a millorar la competitivitat i la representativitat de les companyies del sector i configura un conjunt de serveis destinats a la indústria audiovisual de més de 50.000 m².

Serveis

Serveis

IMAGINA Centre Audiovisual compta amb un conjunt de serveis per a les empreses i, especialment, per als professionals, entre els quals destaca la seva zona de producció, equipada amb cinc grans platós; el seu auditori i l’àrea de restauració, tot dissenyat per a posar a l’abast de la indústria unes instal·lacions caracteritzades per la seva flexibilitat i les seves altes prestacions.   Conjunt de serveis que ocupen més de 50.000 m² destinats a la indústria audiovisual. Centre de producció audiovisual de 18.000 m². 5.000 m² destinats a platós i espais de producció completament equipats. 5.000 m² d’espai docent ubicats dins del propi centre de producció audiovisual. Auditori per a 340 persones. 12.000 m² d’espais per a oficines. Espais comercials i de restauració.

Localització

Localització

Àrees

Àrees

IMAGINA US compta amb 3 canals d’emissió HD 24/7 amb un sistema de servidors de playout totalment redundats.   Teleport preparat per a rebre fins a 32 senyals via satèl·lit del sud de Florida i distribuir-les via satèl·lit i fibra òptica per tot el món.

Auditori

Auditori

L’auditori és un espai amb capacitat per a 340 persones, un lloc on celebrar conferències, presentacions, reunions per ensenyar treballs propis a altres professionals del centre o per conèixer el més nou del panorama audiovisual. Dotat de l’última tecnologia i equipat amb cabines per a traducció simultània.

Descarregar presentació Auditori

Fotografies


Avinguda Diagonal, 177 08018 Barcelona
+34 93 476 15 51
+34 93 476 15 52
 
© Imagina  Mapa del web // Política de Gestió Ambiental i Energètica // Vols treballar amb nosaltres? // Condicions d'ús
Política de protecció de dades // Codi de conducta // Estratègia fiscal