buscar

Unitats de negoci Producció i postproducció

 
 

Producció i postproducció


 

La producció de tot tipus de continguts audiovisuals és possible gràcies als professionals i als mitjans més adequats. Des de la cobertura i edició d'una notícia, fins a la realització d'un esdeveniment esportiu multitudinari. Des de la producció d'una ambiciosa pel·lícula fins al rodatge d'un espot televisiu. Els productors de MEDIAPRO coordinen el treball dels equips de professionals més adequats per a cada projecte. Periodistes, operadors d'imatge, enginyers de telecomunicacions, tècnics de vídeo i àudio, realitzadors i editors, creatius i dissenyadors... Tots ells treballen amb el suport de la principal flota d'unitats mòbils de la Península, des de tot tipus de platós, en els millors estudis de postproducció del sud d'Europa, i des de centres de treball equipats amb la tecnologia més avançada i situats en diferents llocs del món.

La postproducció d'imatge i so destaca entre les activitats del grup MEDIAPRO. Les seves activitats cobreixen tots els camps de la indústria audiovisual: publicitat, televisió, tractament d'imatge per a cinema, efectes digitals, etc.

Professionals altament qualificats i tecnologia en constant actualització són les claus de la seva posició com a líder en el mercat del sud d'Europa.

 
© Imagina  Mapa del web // Política de Gestió Ambiental i Energètica // Vols treballar amb nosaltres? // Condicions d'ús
Política de protecció de dades // Codi de conducta