buscar

Grup Mediapro Corporatiu

 
 

Grup MEDIAPRO


 

El grup MEDIAPRO ocupa una posició capdavantera com a proveïdor de serveis tècnics per a la indústria audiovisual, és productor i distribuïdor de continguts audiovisuals, gestor i distribuïdor d'esdeveniments esportius, productor cinematogràfic i de continguts interactius, i presta serveis de postproducció. L'enginyeria tècnica, els serveis de transmissions, la consultoria en màrqueting i comunicació, i la comercialització publicitària, així com el disseny i la producció de canals temàtics són, també, una part fonamental de les activitats del grup MEDIAPRO. L'equip humà i els mitjans tècnics de MEDIAPRO estan al capdavant en innovació en l'àmbit audiovisual europeu.

Creat el 1994, el grup MEDIAPRO es va fusionar el 2006 amb el grup GLOBOMEDIA,creant, al costat de WPP, líder mundial de comunicació i màrqueting, i Torreal, el grup IMAGINA, líder europeu en contingut multimèdia i únic en integració de continguts, producció i distribució audiovisual amb una facturació de 1.387 milions d'euros en 2013 i un equip humà de prop de 3.450 professionals.

 
© Imagina  Mapa del web // Política de Gestió Ambiental i Energètica // Vols treballar amb nosaltres? // Condicions d'ús
Política de protecció de dades // Codi de conducta