buscar

Unitats de Negoci R+D

 

R+D


 

Des de la seva creació, MEDIAPRO ha impulsat de manera directa la investigació, desenvolupant les eines i aplicacions més eficaces per l'execució de cada projecte. El departament d'R+D, format per prop de 20 persones, desenvolupa els seus propis projectes en col·laboració amb grups europeus, destacades universitats i empreses líders en tecnologia.

Imatge i vídeo, àudio, llenguatge natural i continguts intel·ligents són les seves principals àrees de treball. Molts dels seus projectes ja són tota una realitat: sistemes per a publicitat virtual personalitzada i producció automatitzada d'esdeveniments; Madiacoach, eina implantada als clubs de la LFP, que combina sistemes de “tracking” a temps real, dades estadístiques i vídeos; producció en 3D per a televisió: sistemes d'anàlisi d'usuaris i xarxes socials aplicats a consultoria de marques i màrqueting estratègic, i eines de gestió i optimització d'exposició de publicitat en tanques.

 
© Imagina  Mapa del web // Política de Gestió Ambiental i Energètica // Vols treballar amb nosaltres? // Condicions d'ús
Política de protecció de dades // Codi de conducta