buscar

Unitats de negoci Gestió de drets

 

Gestió de drets audiovisuals


 

La presència de MEDIAPRO en la gestió de drets audiovisuals rep el suport de la distribuïdora Imagina Internacional Sales. El catàleg d'aquesta plataforma de distribució internacional inclou tots els gèneres i formats, i inclou des dels èxits de més audiència a la televisió ("Águila Roja") fins a pel·lícules d'autor i el millor del cine independent ("Coneixeràs l'home dels teus somnis" i "Midnight in Paris", de Woody Allen, "Mapa dels sons de Tòquio", d'Isabel Coixet, o "Pájaros de Papel", d'Emilio Aragón). Imagina Internacional Sales és distribuïdor del contingut de les empreses del grup IMAGINA i de nombroses companyies afiliades. L'agència gestiona els drets internacionals dels seus socis i assisteix a més de 20 mercats i festivals de cine a nivell mundial.

Gestió de drets esportius


 

En els darrers anys, MEDIAPRO s'ha consolidat com la primera empresa espanyola en gestió de drets esportius. Des de la seva creació, l'any 1994, ha format part de les activitats del grup.

MEDIAPRO distribueix a tot el món el senyal de LaLiga, la millor lliga del món.

  

 
© Imagina  Mapa del web // Política de Gestió Ambiental i Energètica // Vols treballar amb nosaltres? // Condicions d'ús
Política de protecció de dades // Codi de conducta