buscar

Grup MEDIAPRO Equip

 
 

Equip MEDIAPRO


 

Javier Villanueva

 
Director de Canal F1 Latinamerica.
MBA i Enginyer Comercial (Economista) de la Universitat Gabriela Mistral de Xile.

Va iniciar la seva carrera professional a BellSouth LatinAmerica l'any 1999 tenint al seu càrrec el desenvolupament del mercat de telefonia de prepagament per a Xile.

Posteriorment, va passar a la indústria dels Continguts i Programació a Xile sent responsable per a la negociació i desenvolupament d'aquesta indústria en l'empresa VTR, principal operador de TV de pagament. Durant aquesta etapa, es va ocupar del desenvolupament del negoci del VoD, la creació del primer canal HD del continent, la creació d'un canal d'esports, el llançament del primer canal de notícies del país, el desenvolupament tecnològic del negoci de vídeo i la gestió dels continguts a nivell de definició de l'oferta de programació i de negociació amb els programadors.

L'any 2013, canvia d'indústria a la TV en obert i és nomenat Director de Programació de MEGA, canal obert a Xile, on igualment va ser responsable del desenvolupament del negoci digital i la gestió de noves plataformes i negocis del canal.

A l'abril de 2015 s'incorpora a Mediapro per dirigir el Canal de la F1 per a Llatinoamèrica. 
© Imagina  Mapa del web // Política de Gestió Ambiental i Energètica // Vols treballar amb nosaltres? // Condicions d'ús
Política de protecció de dades // Codi de conducta // Estratègia fiscal