buscar

Grup MEDIAPRO Equip

 
 

Equip MEDIAPRO


 

Pilar Jiménez

 
Va començar la seva carrera professional en Movierecord el 1996 encarregant-se de projectes de New Media, posteriorment va passar a Wysiwyg, agència pionera en publicitat online a Espanya, el 1998 va treballar per a la primera botiga online a Espanya “Alcoste.com” com a Cap de Publicitat, el 2000 va ser sòcia fundadora de la botiga online “Dommo.com” i Directora de Màrqueting i membre del Consell d'Administració. Al març del 2002 va entrar a Fox International Channels Iberia com a Directora Comercial, on va assumir diferents responsabilitats en marketing i programació fins el 2009, on va ser nomenada Executive Vice President Managing Director Iberia fins al novembre del 2013. Es va incorporar a MEDIAPRO al febrer del 2014 com a Directora de Desenvolupament de negoci per al grup.
Diplomada en Publicitat i RR PP, Sociologia i Ciències Polítiques. Cursos de finances i gestió d'empreses a diverses escoles de negocis. 
© Imagina  Mapa del web // Política de Gestió Ambiental i Energètica // Vols treballar amb nosaltres? // Condicions d'ús
Política de protecció de dades // Codi de conducta // Estratègia fiscal