buscar

Grup MEDIAPRO Equip

 
 

Equip MEDIAPRO


 

Juan Ruiz de Gauna

 
Director general de Mediapro.
Economista i màster en Direcció General d'Empreses.

Ha estat Director Financer i Director Gerent de la Cadena Cope i Gerent d'Antena 3 TV quan es va inaugurar el 1989. El 1990 va ser nomenat director general de Sogetel, Sogepaq i Idea, per a muntar i desenvolupar els negocis cinematogràfics del Grup Prisa.

Posteriorment, va exercir com a Subdirector General d'Unión Radio i de la Cadena Ser. El 1995 va ser director general de Telemadrid i, el 1998, Conseller Delegat de Via Digital.

A partir de gener de 2001 va compaginar el seu càrrec a Via Digital amb el de director general de TV de pagament de Telefónica Media essent així mateix conseller de diverses empreses del grup, així com President de Telefónica Servicios Audiovisuales

L'abril de 2002 s'incorpora al grup d'empreses de comunicació audiovisual MEDIAPRO com a conseller i responsable de Projectes Cinematogràfics, així com a President de Molinare, empresa líder en postproducció publicitària i cinematogràfica. Va ser Director General de laSexta des del començament de les activitats del canal de televisió el 2006 fins el 2012. 
© Imagina  Mapa del web // Política de Gestió Ambiental i Energètica // Vols treballar amb nosaltres? // Condicions d'ús
Política de protecció de dades // Codi de conducta // Estratègia fiscal