buscar

Grup MEDIAPRO Empreses Mediapro Argentina

 

Informació General

Mediapro Argentina

Empresa de producció audiovisual, desenvolupa les seves activitats en dos grans àmbits.

A través de Promofilm, s'ha posicionat al territori com a pionera en producció de continguts, i creació i desenvolupament de formats televisius. Realitzadors d'alguns dels programes de més èxit dels últims temps com a “Expedición Robinson”, “El Conquistador del Fin del Mundo”, “Protagonistas de la Fama”,  “Fort Boyard”,  “Grandiosas”, “Sorpresa y 1/2”, “Agrandadytos”, “Quién Quiere ser Millonario”, “Audacia”, “Eco-Adventure”, “La Misión”, “Abran Cancha” i  “Kids Choice Awards”, entre d’altres. Té entre els seus principals clients a les més importants cadenes internacionals.

Paralelament, Prom Tv s'ha consolidat en els últims anys com a un dels principals prestadors de serveis audiovisuals d’Argentina. Amb tres centres de producció que ofereixen les solucions tècniques més innovadores, i una flota d'unitats mòbils SD i HD altament equipades, es posiciona com una de les més modernes de la regió.

José D’Amato
Costa Rica 5522
C1414BTD Buenos Aires
(Argentina)
+54 11 5239 3330
+54 11 5239 3372
 
© Imagina  Mapa del web // Política de Gestió Ambiental i Energètica // Vols treballar amb nosaltres? // Condicions d'ús
Política de protecció de dades // Codi de conducta // Estratègia fiscal