buscar

Grup MEDIAPRO Empreses Eumóvil

 

Informació General

Eumóvil

Producció d’esdeveniments

És una de les principals companyies de producció d’Europa per a la cobertura d’esdeveniments esportius a tot Europa. Amb més de 15 unitats mòbils equipades amb l’última tecnologia HD i SD, porta a terme més de 1.000 produccions audiovisuals a l’any, tant en exteriors com en el seu centre de producció de Madrid.
En els últims anys ha diversificat les seves activitats i ha consolidat la seva presència a programes de ficció, concerts, programes d’entreteniment i cobertura d’esdeveniments.

Documents

PROJECTES R+D

IMMERSIVE TV

IMMERSIVE TV: UNA APROXIMACIÓN A LOS MEDIOS INMERSIVOS, pretén investigar sobre les tendències de producció de continguts digitals immersius i tota la cadena de valor involucrada (producció, transmissió i recepció), desenvolupant la interactivitat i inmersivitat més enllà de l'actual 3D, que és merament “bidimensional”. D'aquesta manera es pretén que l'usuari final experimenti la sensació de pertànyer al propi escenari que està visualitzant podent interactuar amb ell en qualsevol direcció espacial.

Aquest projecte, amb nombre de referència TSI-020302-2010-61, ha estat cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme, dins del Pla Nacional de Recerca Científica, Desenvolupament i Innovació Tecnològica 2008-2011.

Juan Carlos Salvador
Pol. Ind. Lama Antonio Alonso Martín, s/n
28860 Paracuellos de Jarama (Madrid)
+34 91 658 28 84
+34 91 658 23 89
 
© Imagina  Mapa del web // Política de Gestió Ambiental i Energètica // Vols treballar amb nosaltres? // Condicions d'ús
Política de protecció de dades // Codi de conducta // Estratègia fiscal