buscar

Grup MEDIAPRO Empreses Overon

 

Informació General

Overon

Transmissions

Companyia líder en el sector del transport audiovisual a Espanya per a la prestació de serveis audiovisuals. Ofereix solucions professionals als principals canals de televisió nacionals i internacionals i a empreses que necessiten connectivitat global; inclosos serveis d’enginyeria i consultoria, així com els serveis audiovisuals més avançats. Respon amb solucions de caràcter permanent i ocasional a necessitats de comunicació a qualsevol part del món, a través de xarxes de fibra òptica, radioenllaços i satèl·lits propis.

Gestiona i explota els teleports de Pozuelo de Alarcón (Madrid), Overon Arganda (Madrid), Overon Miami (EUA), i comercialitza els d’Abertis Arganda (Madrid) i Abertis Isleta (Les Palmes de Gran Canària). Cobreix qualsevol notícia des de qualsevol part del món gràcies a estacions DSNG HD, fly away, radioenllaços digitals, equips CFDM i ENG. Les seves instal·lacions de Brussel·les, situades davant del Consell Europeu, faciliten el treball dels corresponsals en estar connectades als teleports i comptar amb equips ENG, de producció i postproducció, i disposar de radioenllaços COFDM i DSNG HD permanentment assignats.

Alberto Vía
Edificio Overon Virgilio, 2
28223 Pozuelo de Alarcón (Madrid)
+34 91 512 17 00
+34 91 512 17 19
 
© Imagina  Mapa del web // Política de Gestió Ambiental i Energètica // Vols treballar amb nosaltres? // Condicions d'ús
Política de protecció de dades // Codi de conducta // Estratègia fiscal