buscar

Grup MEDIAPRO Empreses Mediatem

 

Informació General

Mediatem

Canals temàtics, transmissions

Les seves àrees de negoci van des de la producció de canals temàtics i de programes de televisió fins a la postproducció de televisió, passant per tots els serveis vinculats a la producció. Les seves activitats s’articulen entorn a quatre grans àrees: serveis de producció de televisió, transmissions i personalització de les mateixes, producció de programes, producció de canals temàtics.

Les seves instal·lacions, situades a la Ciutat de la Imatge de Madrid, compten amb dos platós, de 375 i 225 m2, un plató virtual, controls de realització, sales annexes tècniques i de producció, camerinos, maquillatge, redaccions, oficines de producció, realització i administració. A més, integren sistemes de play out i controls de realització, postproducció i emissió en una sola matriu o una sala tècnica de gestió de senyals tot en HD ready. Es troben connectades amb el teleport d’Overon, integrades a la xarxa IP de MEDIAPRO i amb accés FTP a totes les delegacions de laSexta.

Mariano Rodríguez
Edificio MEDIAPRO Virgilio, 2
28223 Pozuelo de Alarcón (Madrid)
+34 915 120 103
+34 915 127 806
 
© Imagina  Mapa del web // Política de Gestió Ambiental i Energètica // Vols treballar amb nosaltres? // Condicions d'ús
Política de protecció de dades // Codi de conducta // Estratègia fiscal