buscar

Grup MEDIAPRO Empreses Mediagooool

 

Informació General

Mediagooool

Producció i retransmissions

Especialitzada en retransmissions esportives via enllaços digitals terrestres, en creació de programes d’entreteniment per a televisió i en producció d’espectacles. Entre les seves activitats destaca: la producció de programes de wrestling i boxa per Marca TV, producció de programes d’entreteniment (“Astúrias en 25” de TPA, “Castilla-La Mancha en 25” de Castilla-La Mancha TV, “Castilla y León en 25” de CyLTV, “Jugones” de Marca TV en producció) i de docushows (“Vidas anónimas” i “Las fiestas de mi pueblo” de laSexta, “Bares que luguares” de laSexta2 en producció).

Produeix gales com la Gala de la Fundació Reial Madrid 2010, així com competicions i esdeveniments esportius com les voltes ciclistes a Astúries i Castella i Lleó 2010, i el Descens Internacional del Sella 2010. A més, gestiona i coordina un centre de producció equipat amb un plató de 400 metres quadrats on actualment es produeix el programa de debat “Al rojo vivo“ de laSexta2.

Juan Losada
Virgilio, 2
Edificio 1, 2ª planta
28223 Pozuelo de Alarcón (Madrid)
+34 91 512 78 30
+34 91 512 78 07
 
© Imagina  Mapa del web // Política de Gestió Ambiental i Energètica // Vols treballar amb nosaltres? // Condicions d'ús
Política de protecció de dades // Codi de conducta // Estratègia fiscal