buscar

Grup MEDIAPRO Empreses Media 3.14

 

Informació General

Media 3.14

Producció televisiva

Està especialitzada en la producció de documentals i programes factuals i d’entreteniment per a televisió. També realitza vídeos institucionals i corporatius per a empreses, fundacions, universitats i administracions públiques. Des de l’inici de les seves activitats, el 1999, ha produït  més de 500 hores de programes per a les principals cadenes nacionals (Televisió de Catalunya, Antena 3, laSexta, TVE, Cuatro, Telemadrid, Canal Sur, Canal +). Entre les seves produccions més destacades es troben “Casal Rock” (TV3), “Arena Mix” (Antena 3), “Pelopicopata” (Antena 3), “Campeonísimos” (Cuatro), “Inquietos” (TVE), “Terapia de pareja” (laSexta) o “Animalia” (Telemadrid).

Ha produït més de 30 documentals en coproducció amb canals espanyols i internacionals. Entre ells destaquen “Comprar, llençar, comprar”, “Ales sobre l’Antàrtida”, “Dimensió Dalí”, “L’home que va desplegar mil cors” i “El 23-F des de dins”. Els seus documentals s’han emès a Espanya, França, Alemanya, Bèlgica, Finlàndia, Suïssa, Austràlia, Irlanda, Noruega, Estats Units, Israel i Canadà.

Moltes produccions de Media 3.14 han estat distingides amb destacats premis i nominacions: Ondas (“El 23-F des de dins”), Premis de l’Acadèmia de TV (“Casal Rock“, “Comprar, llençar, comprar“), Rose d'or (“Casal Rock“), Prix Europa (“Comprar, llençar, comprar“).

Joan Úbeda
Edifici IMAGINA Centre Audiovisual
08018 Barcelona
+34 93 476 15 51
+34 93 476 15 52
 
© Imagina  Mapa del web // Política de Gestió Ambiental i Energètica // Vols treballar amb nosaltres? // Condicions d'ús
Política de protecció de dades // Codi de conducta // Estratègia fiscal