buscar

Unitats de negoci Continguts

 
 

Continguts


 

MEDIAPRO dedica gran part de la seva activitat a la creació de continguts audiovisuals. Disposa d'un departament que idea, dissenya i produeix programes d'actualitat, pel·lícules, informatius, espots publicitaris, documentals, programes d'entreteniment i sèries de ficció. Els professionals del grup ofereixen, a més, un servei "llave en mano" per a la posada en marxa i gestió de canals de televisió a tot el món.

Quant a la producció cinematogràfica, MEDIAPRO compta amb un llarg llistat de pel·lícules que han estat aclamades tant pel públic com la crítica i guardonades en molts i diferents festivals internacionals. Entres aquestes pel·lícules hi figuren les tres exitoses col·laboracions amb el cineasta nord-americà Woody Allen ("Vicky Cristina Barcelona", "Coneixeràs l'home dels teus somnis" i Midnight in Paris").

MEDIAPRO també col·labora amb altres productores estrangeres realitzant serveis com ara el rodatge a Barcelona de "Indomable", d'Steven Soderbergh.

 
 
© Imagina  Mapa del web // Política de Gestió Ambiental i Energètica // Vols treballar amb nosaltres? // Condicions d'ús
Política de protecció de dades // Codi de conducta